Dečiji hor Zvončići, Maksima Gorkog 54 , 21000 Novi SadTel: +381 69 157 5590 :: Mob: +381 63 801 5757 :: katarina.ruzicin@gmail.com
 • background
 • Aktivnosti

  Iza dvadeset godina postojanja hora stoje mnogobrojni nastupi. Jedan deo naših učešća na koncertima, godišnjicama, događajima, proslavama...
  Saznaj više
 • ALBUMI

  Iza ZVONČIĆA, stoji osam snimljenih albuma sa dečijim pesmama, jedan snimljeni album sa duhovnom muzikom i jedan sa tamburaškim orkestrom RTV...
  Saznaj više
 • O HORU

  Dečji hor ,,Zvončići,, je osnovan februara 1996 god. sa zeljom da uz dečije pesme i muziku okuplja namlađe, usađuje im ljubav prema muzici uz druženja i nastupe...
  Saznaj više
 • UPISI I PRIJAVE

  Audicije za nove polaznike vrši tokom cele školske godine. Audicije se održavaju u osnovnoj školi
  Saznaj više
zv_icon_smallDečiji hor "Zvončići" je osnovan februara 1996 god. u Novom Sadu, sa zeljom da uz dečije pesme i muziku okuplja namlađe, usađuje im ljubav prema muzici uz druženja i nastupe kao i da uspostavi temelje horskog pevanja u našem gradu.

Danas, nakon što se osvrnemo na dosadašnji rad, možemo neskromno reći  da su "Zvončići" pod dirigenstskom palicom Olge i Baneta od svog osnivanja, zajednički ostvarili mnoge ciljeve i potvrdili da su uspostavili temelje horskog pevanja u Novom Sadu koje i danas neguju.

zv_icon_smallOd 1996 do sada hor Zvončići je učestvovao je na gotovo svim manifestacijama koje je grad Novi Sad organizovao kao i na mnogobrojnim nastupima izvan Novog Sada..

zv_icon_small Više puta smo učestvovali u humanitarnim akcijama, a iz želje da damo svoj doprinos na polju humanitarnog rada..
zv_icon_smallDobitnici smo mnogobrojnih priznanja i nagrada..
zv_icon_small Dečiji hor "Zvončići" imaju oko 40 članova usrasta od 4 do 11 godina sa kojima od samog osnivanja hora su radili dugogodišnji muzički pedagog Olga Živković i Branko Ružičin.
Iza 21 godina postojanja "ZVONČIĆA", stoji osam snimljenih albuma sa dečijim pesmama, jedan snimljeni album sa duhovnom muzikom i jedan sa tamburaškim orkestrom RT"Vojvodina" i starogradskim pesmama, saradnja sa renomiranim kompozitorima, mnogobrojni nastupi i priznanja, uspesi naše dece na domaćim i svetskim takmičenjima, humanitarne akcije,video spotovi, fotografije i uvek nasmejana lica naših veselih ZVONČIĆA.

Radu dečijeg hora Zvončići 2016 god. pridružujue se Katarina Ružičin prof.harmonike, kao asistent. Da bi od 2017. godine Katarina Ružičin nastavila samostalni rad sa horom.

Ponosni smo na našu decu, koja svojim zalaganjem i ljubavlju prema pesmi i muzici pomeraju granice uspeha.

Dirigent hora:  Katarina Ruzicin , profesor